Производи

Morgana 510 Feeder/Collator

Пристаплива сортирка со висок капацитет, за дигитално и "litho" печатење

Morgana BM350-500 Booklet Maker

Morgana BM350/500 - модуларна машина за изработка на брошури за големи и мали центри.

Morgana BM61 Booklet Maker

Компактен и пристаплив изработувач на брошури со рачно полнење и можност за колатор.

Riso ComColor GD Серија

Мал трошок, голема добивка

Riso ME9350

Двојно повеќе бои за двојно поголема брзина и влијание на Вашите документи.

Risograph SF СЕРИЈА

Целосно новиот Riso бренд за задоволување на сечии потреби.