Morgana BM350-500 Booklet Maker

product-img

Morgana BM350-500 Booklet Maker

Morgana BM350/500 - модуларна машина за изработка на брошури за големи и мали центри.

Morgana BM350/500 e модуларна машина за изработка на брошури за големи и мали центри за репродукција и комерцијално печатење. Клиентите можат да одберат од широк опсег на ефикасни фукционалности кои ќе ги поддржат нивните барања. Системот е полн со уникатни технологии кои овозможуваат достава на квалитетни брошури и книги достојни за денешните печатарски системи.

Модел Morgana BM350-500 Booklet Maker
Брзина BM500 - 200 страни (рачно полнење) BM350 - 140 страни (рачно полнење)
Хефтање касета од 5000 хефталици
Предност Патентиран механизам за превиткување
Пресност Автоматско поставување на валјаците за превиткување според дебелина на книга