RISO EZ 571

product-img
product-img

RISO EZ 571

Основни карактеристики:

Брзина: 60 ppm - 130 ppm
Резолуција: 300 dpi x 600dpi
Големина на хартија( max.) : стандардно 310 mm x 432 mm

Дупликаторот EZ571 прекрасно изработува високо квалитетни слики и текст за широк опсег на работа како пликоа, брошури, наставни материјали итн. Машината лесно се поврзува со комјутер користејки “usb” кабел и може да принта оригинални податоци директно од USB флеш диск. Исто така RISO EZ571 може да се поврзе на мрежа преку опционалната Riso мрежна картичка.