RISO EZ 371/301

product-img
product-img

RISO EZ 371/301

Основни карактеристики:

Брзина: 60 ppm - 130 ppm
Резолуција: 300 dpi x 600dpi
Големина на хартија( max.) : стандардно 310 mm x 432 mm

Ефтино, високо-квалитетно, брзо печатење EZ3 серијата на RISO Ви носи неспоредлив квалитет на печатење за навистина достапна цена. Таа започнува со 600dpi густина на перфорација на матрицата и напредна RISO технологија за справување со сликата за обезбедување помазни линии, повеќе природни фотографии и градации, а исто така и читлив фонт дури и кај најмалите величини. Како додаток на ова, EZ3 серијата поседува и компатибилност со А3 големина на хартија и напредни функционалности како RISO iQuality системот, за да Ве поднигне на повисоко ниво на погодност, заштеда и квалитет на високо-брзинско печатење. И овие RISO модели Ви даваат да изберете од двата интерфејса кои се овозможени за поврзување на печатачот со вашиот компјутер. USB 2.0 излезот дава едноставност во поврзување со само еден кабел, а мрежната картичка ќе ви дозволи да го поврзете печатачот во вашата мрежа правејќи го инстантно достапен за сите во канцеларијата.