Risograph SE9380

product-img

Risograph SE9380

Riso SE9380 дигиталниот дупликатор нуди извонреден квалитет, со ненадмината брзина на печатење, за неверојатно ниска цена, овозможувајќи лесно и ефикасно високо-тиражно печатење. Машината може да репродуцира фотографии и текст со одличен квалитет, како и додатни подобрени печатарски функционалности.

Како и остатокот од Riso SE серијата, и SE9380 моделот овозможува користење на различни типови на хартија, правејќи го еден од најфлексибилните во својата класа.

МОДЕЛ SE9380
РЕЗОЛУЦИЈА 600x600 dpi
БРЗИНА ДО 185 PPM
БРОЈ НА БУБАЊИ 1
ГОЛЕМИНА НА ХАРТИЈА 100 mm × 148 mm до 320 mm × 432 mm
ТЕЖИНА НА ХАРТИЈА 46 до 210 GSM
ПОВРШИНА НА ШТАМПА до 291 mm x 413 mm
КАТАЛОГ Risograph SE9380 Брошура