Riso ME9350

product-img

Riso ME9350

Двојно повеќе бои за двојно поголема брзина и влијание на Вашите документи.

Riso ME серијата дупликатори ја дава можноста за двобојно печатење со само едно поминување на листот, обезбедувајќи лесен и едноставен начин за изработка на професионален изглед на Вашите документи. Квалитетната Riso изработка овозможува Вашите идеи да бидат имплементираи брзо, лесно и корисно. Високиот квалитет на ME серијата на дупликатори овозможува користење на различни типови на хартија, зголемувајќи ја флексибилноста на овие машини.

МОДЕЛ МЕ9350
РЕЗОЛУЦИЈА 600x600 dpi
БРЗИНА 60 до 120 PPM
БРОЈ НА БУБАЊИ 2
ГОЛЕМИНА НА ХАРТИЈА 182 mm x 257 mm (дво-бојно печатење); 100 mm x 148 mm (едно-бојно печатење, бубањ 1); 182 mm x 257 mm (едно-бојно печатење, бубањ 2); до 320 mm x 432 mm
ТЕЖИНА НА ХАРТИЈА 46 до 210 GSM
ПОВРШИНА НА ШТАМПА до 291 mm x 413 mm
КАТАЛОГ Risograph ME9350 Брошура