Risograph SF СЕРИЈА

product-img
product-img
product-img

Risograph SF СЕРИЈА

Ви ја претставуваме SF серијата, целосно новиот Riso бренд за задоволување на сечии потреби.

SF серијата на Risograph дупликатори претставува важен чекор и ремек дело во иновацијата на Riso дупликатори. Со најголеми брзини во својата класа, ненадминато ракување и квалитет на печат, Risograph SF серијата на Riso дупликатори воведува нова димензија на печатење.

МОДЕЛ SF5030 (А4) SF5050 (А4) SF5350 (А3) SF9350 (А3)
РЕЗОЛУЦИЈА 300x600 dpi 300x600 dpi 300x600 dpi 600x600 dpi
БРЗИНА ДО 130 PPM ДО 150 PPM ДО 150 PPM ДО 150 PPM
БРОЈ НА БУБАЊИ 1 1 1 1
ГОЛЕМИНА НА ХАРТИЈА 100x148 mm ДО 310x432 mm 100x148 mm ДО 310x432 mm 100x148 mm ДО 310x432 mm 100x148 mm ДО 310x432 mm
ТЕЖИНА НА ДХАРТИЈА 46 ДО 157 GSM 46 ДО 210 GSM 46 ДО 210 GSM 46 ДО 210 GSM
ПОВРШИНА НА ШТАМПА ДО 210x290 mm ДО 210x290 mm ДО 291x413 mm ДО 291x413 mm
КАТАЛОГ Risograph SF5030 Брошура Risograph SF5050 Брошура Risograph SF5350 Брошура Risograph SF9350 Брошура