Riso ComColor GD Серија

product-img
product-img
product-img

Riso ComColor GD Серија

Мал трошок, голема добивка

ComColor GD серијата на дигитални печатачи на Riso овозможува намалени трошоци, правејќи ја идеална за голема продуктивност во сите типиви на работни околини. Машините од оваа серија со сигурност можат да се соочат со високо-тиражниот начин на работа на печатарската индустрија. Ново-развиените ваљаци прекриени со дијамантска прашина и додадни одново дизајнирани компоненти и овозможуваат на оваа серија истрајност и зголемено време на користење.

МОДЕЛ GD7330 GD9630/9631
ТЕХНОЛОГИЈА HIGH-SPEED INKJET HIGH-SPEED INKJET
БРЗИНА (А4) ДО 130 PPM ДО 160 PPM
ПОВРШИНА НА ШТАМПА 314x548 mm 314x548 mm
ТЕЖИНА НА ХАРТИЈА 46 ДО 210 GSM 46 ДО 210 GSM
КАТАЛОГ Riso ComColor GD7330 Riso ComColor GD9630/9631