IDEAL AP40 PRO

product-img

IDEAL AP40 PRO

Компактен прочистувач за простор од 30 до 50 m².

Компактен прочистувач за простор од 20 до 40 m². Содржи “Novel 360°” повеќеслоен филтер систем, долготраен “HEPA” филтер, плазма филтер, и активен карбон филтер во еден компактен уред. Перфектно се вклопува во вашиот дом, канцеларија итн.

Технички спецификации:

  • Покрива: 30 - 50 m²
  • Димензии: 398x255x298 mm
  • Тежина: 3,6 kg
  • Напојување: 220-240 V, 50/60 Hz
  • Нивоа на брзина на вентилатор: 5
  • Моќност: 5 – 75 watts
  • Ниво на бучава: (dB) 16,7 – 61,7
  • Проток на воздух: до 440 m³/h

Земја на производство: Германија