Morgana 510 Feeder/Collator

product-img

Morgana 510 Feeder/Collator

Пристаплива сортирка со висок капацитет, за дигитално и “litho” печатење.

Morgana 510 серијата на сортирки е базирана на стандардот од 10 станици, кула со висок капацитет со централна регистрација. Достапни се четири различни модели: C 510 Collator, CF 510 Feeder/Collator, AC 510 Collator со воздушно двоење и ACF 510 Feeder/Collator со воздушно двоење.

Модел Morgana 510 Feeder/Collator
Мах. големина на хартија 120 x 210mm
Брзина на сортирање до 4000 сета во collating мод
Предност Уникатно воздушно двоење со AC/ACF единиците
Предност Лесен за програмирање и можност за меморирање задачи
Предност Компатибилен со BM61/200e/2000S системите
Брошура Morgana 510 Feeder/Collator