Plockmatic DMI 4000 Inserter

product-img

Plockmatic DMI 4000 Inserter

Основни карактеристики:
Брзина: До 3600 вметнувања /час
Капацитет на вметнување: до 12 mm

Модел Plockmatic DMI 4000 Inserter
Капацитет на вметнување до 12 mm
Брзина До 3600 вметнувања /час
Тип на пликоа Min: 110 x 225 mm Max: 353 x 353 mm
Тежина на пликоа Min: 75 gsm Max: 110 gsm
Големина на материјалот за вметнување Min: 93 x 210 mm Max: 300 x 315 mm
Тежина на документот Min: 60 gsm
Тежина на уредот 125 kg