Riso ComColor FW Серија

product-img
product-img
product-img
product-img

Riso ComColor FW Серија

За разлика од ласерските принтери, “inkjet” принтерите немаат потреба од топлина при печатење. ComColor FW серијата овозможува огромна брзина на печатење комбинирана со брза продукција на првиот печат, со што се овозможува ефикасно работење во високо-прометни околини. Поради ниската побарувачка на енергија, оваа машина спречува виткање и заглавување на хартија, а бидејќи нема потреба од ладење на печатеното, страните можат директно да се праќаат на обработка, намалуваќи го времето на производство.

МОДЕЛ FW1230 (Black) FW5000 FW5230
ТЕХНОЛОГИЈА FULL COLOR INKJET FULL COLOR INKJET FULL COLOR INKJET
БРЗИНА (А4) ДО 120 PPM ДО 90 PPM ДО 120 PPM
ПОВРШИНА НА ШТАМПА 310x544 mm 210x544 mm 310x544 mm
ТЕЖИНА НА ХАРТИЈА 46 ДО 210 GSM 46 ДО 210 GSM 46 ДО 210 GSM
КАТАЛОГ Riso ComColor FW1230 Riso ComColor FW5000 Riso ComColor FW5230