Контакт

Коимпекс е основана во 1998 година со постојано седиште во Скопје. Повеќе од 15 години ги услужуваме и сервисираме потребите на нашите клиенти во однос на дигитални дупликатори (Рисо) и со опрема за доработка од палетата на производи од Plockmatic. Нашите машини се застапени во повеќе државни институции како Собранието на Република Македонија, Државниот испитен центар, како и повеќе реномирани печантици.

Контакт

Канцеларија

Работно време

  • Понеденлник: 9:00 – 19:00
  • Вторник: 9:00 – 19:00
  • Среда: 9:00 – 19:00
  • Четврток: 9:00 – 19:00
  • Петок: 9:00 – 19:00
  • Саботна/Недела: затворено

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ