Riso ComColor Серија

product-img
product-img
product-img
product-img

Riso ComColor Серија

МОДЕЛ 9150 7150 3110
ТЕХНОЛОГИЈА FULL COLOR INKJET FULL COLOR INKJET FULL COLOR INKJET
БРЗИНА (А4) ДО 150 PPM ДО 120 PPM ДО 90 PPM
ПОВРШИНА НА ШТАМПА 314x548 mm 314x548 mm 210x544 mm
ТЕЖИНА НА ХАРТИЈА 46 ДО 210 GSM 46 ДО 210 GSM 46 ДО 210 GSM
КАТАЛОГ Riso ComColor 9150 Riso ComColor 7150 Riso ComColor 3110